Αποστολή στο Διάστημα

Δύο αστροναύτες από άλλους πλανήτες μόλις κατέφθασαν στη γη. Με βοηθούς τους τα παιδιά, θα ταξιδέψουν σε όλο τον Γαλαξία, θα περάσουν από πλανήτες και θα δουν αστέρια, κομήτες και μετεωρίτες και όλο τον μαγικό κόσμο του διαστήματος!

Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η περιπέτεια των μικρών μας φίλων.

Τα παιδιά για να γίνουνε επάξιοι βοηθοί των πλασμάτων θα πρέπει να περάσουν από διάφορες δημιουργικές, διασκεδαστικές, μοναδικές δοκιμασίες ώστε το τέλος να καταφέρουν να βγάλουν «Δίπλωμα Μικρού Αστροναύτη».

Περιπλανιόμαστε στο διάστημα από πλανήτη σε πλανήτη, συλλέγουμε πολύτιμα χρωματιστά πετρώματα, παίζουμε ένα διαφορετικό twister, δημιουργούμε με νερόμπομπες τον γαλαξία μας και άλλα πολύ χρωματιστά παιχνίδια μας περιμένουν!!

Εξερεύνηση, Μουσικοκινητικό παιχνίδι, Διαδρομή παιχνιδιού, Κατασκευή & Πληροφορίες για το ηλιακό μας σύστημα, τα αστέρια τους πλανήτες.

Στόχος της δραστηριότητας είναι τα παιδιά να παίξουν ποιοτικά, να ενημερωθούν, να μάθουν, να ψυχαγωγηθούν, να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του διαστήματος, να κοινωνικοποιηθούν και να αναπτύξουν αισθήματα συνεργασίες και εμπιστοσύνης.

Back To Top

Είστε έτοιμοι για το πιό όμορφο ταξίδι ?

Κρατάμε ζωντανή την παιδικότητά μας, δημιουργώντας δράσεις που διδάσκουν και διασκεδάζουν τα παιδιά, αλλά κι εμάς τους μεγάλους, μέσα από διαδραστικές εξορμήσεις όπου φεύγει το «πρέπει» και όπου μικροί και μεγάλοι περνάμε ισότιμα όμορφα.